Wat was het 37e kinderdorp toch weer leuk!

Dag 3 van Cavente is al voorbij! Weer een dag vol spelletjes, hutten bouwen en nog veel meer! Zo was de kaarsenmakerij er, en ook de scouting met de klimwand! Zo kon je nog steeds in de creatent knutselen, fietsen op de crossbaan, hutten bouwen in het huttendorp, springen in de luchtkussens en nog veel meer!

We zitten helaas aan het einde van de week Cavente. Dit was een dag met de modeshow en cavente got talent, boogschieten, het gladiatorenspel van Sport&Spel, en natuurlijk nog veel meer!

De vrijdagavond is alweer afgelopen met daarin de uitslagen van de modeshow en cavente got talent! In deze avond werd er ook het grote kampvuur aangestoken, en de kids-dj was er met een show!

Op vrijdagavond hebben wij als cavente afscheid genomen van de burgemeester. Dit was het laatste jaar dat burgemeester Van der Hoeve bij Cavente de opening kwam doen en waar hij de kinderburgemeester bekend maakte! Wij, als cavente, vonden het altijd erg leuk dat hij ieder jaar maar weer de kinderburgemeester bekend maakte! Wij willen dan ook de burgemeester daar hartelijk voor bedanken, en we hopen hem nog eens terug te zien op ons cavente terrein!

We vinden het jammer dat cavente er weer op zit voor dit jaar, we hopen jullie dan volgend jaar ook weer terug te zien! Wij hebben er in ieder geval alweer zin in!